EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Три бързи кредита годишно

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Три бързи кредита годишно

mail13:40 | 19.03.2012прегледи 390 коментарикоментари 0


Средно по три бързи кредита теглят хората на година, констатират от финансовото дружество НетКредит. 80 % от клиентите им са се възползвали от техните онлайн заеми по три или повече пъти за 2011 г., а средната сума, която вземат, е около 260 лв. От компанията обясняват тенденцията с минималното време, което е необходимо за повторно теглене на кредит, както и заради неспособността да се покрият всички спешни разходи навреме.
Обикновено един бърз онлайн кредит се отпуска за около 30 минути. При повторно кандидатстване времето значително се скъсява и става около 5 минути. Това е така, защото човекът вече е одобрен при първоначалното искане за заем, а и е върнал взетите пари на време.
По наблюдения на финансовото дружество, постоянното поскъпване на стоките от първа необходимост (храни, лекарства и др.) както и увеличените цени на суровините, повишават интереса към тези услуги. Заради студеното време последните месеци се регистрира 30 % ръст на интернет кредитите, основно за плащане на битови сметки.
 


Тагове: кредити, он лайн
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg