EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Тренажор за рибари на изложение в Пловдив

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Тренажор за рибари на изложение в Пловдив

mail14:40 | 28.03.2016прегледи 899 коментарикоментари 0


Тренажор за рибари и соколи шампиони са сред атракциите на изложбата „Природа, Лов, Риболов 2016“, която ще се проведе от 30 март до 3 април в Международен панаир Пловдив. Над 50 фирми ще покажат ловно, рибарско, туристическо и спортно оборудване.

Желаещите да проверят своите рибарски умения и издържливост могат да тренират на  симулатора за улов от лодка. Той възпроизвежда усещанията при  борба с най-хищните риби, които се срещат в Черно и Средиземно море, има пет нива на трудност. Демонстрацията е част от експозицията на лодки, които се представят за първи път на изложбата.

На нея може да се видят и соколи с шампионски титли,  спечелени на единственото соколарско състезание на Балканите - Sky Trials Bulgaria. Някои  са снимани във филми, музикални клипове и реклами. Наред с тях са и атрактивни представители на този вид, като сокол скитник и хибрид между червенотил шахин и исландски северен сокол. За първи път посетителите ще се запознаят отблизо с африкански и европейски бухал, полярна сова и единствената у нас червеноопашата мишеловка, ще могат да се снимат с редките птици, казаха  от  Българския соколарски съюз.

 Любителите на риболова ще видят как действа различни видове примамки в специален басейн, където в естествена среда на живо ще се покажат техните качества. По време на изложението ще има и демонстрации на ловни примамки.

В съпътстващата програма е включена  VII Национална трофейна изложба, организирана от  Съюз на ловците и риболовците в България.  Той е подготвил и изненади за  най-малките посетители. Те ще се забавляват на викторина с много подаръци, ще покажат риболовни умения  в езерото на панаирния комплекс. Своите награди ще получат победителите в конкурса за детска рисунка  на тема «Един ден сред живата природа на България».

Национална изложба на различни породи гълъби ще бъде разположена в палата 3, където се провежда „Природа, Лов, Риболов 2016“.

 Посетителите ще се запознаят с новите изделия на фирми, предлагащи  оборудване за лов, риболов и туризъм - лодки, оръжия, муниции,  облекло, обувки,  аксесоари,  оптически и навигационни уреди, ловни трофеи и поставки за тях, високо проходими превозни средства (АТВ и УТВ). Държавните горски предприятия ще покажат условията за ловен, риболовен и екотуризъм, които създават, както и резултатите от своята дейност.

Алтернативният туризъм е основен акцент на „Природа, Лов, Риболов 2016“. Атрактивни дестинации ще бъдат представени и на Изложбата на общините, която се провежда по същото време. Пловдив, Асеновград, Сопот, Садово, Карлово, Калояново, Враца и Петрич ще презентират своите забележителности.

На общуването с природата е посветена и Специализиранaта изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари „Цветна пролет 2016“, която ще се състои от 30 март до 3 април.

 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg