EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Трайчо Трайков обсъжда енергийни проекти във Вашингтон

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Трайчо Трайков обсъжда енергийни проекти във Вашингтон

mail13:54 | 03.04.2010прегледи 1021 коментарикоментари 0


Енергетиката и инвестициите  ще бъдат възлови теми, които ще обсъжда икономическият министър Трайчо Трайков в САЩ, където той ще бъде на посещения между 5-7 април, съобщава икономическото министрество.
В рамките на визитата министър Трайков ще посети Питсбърг и Вашингтон, където ще се срещне с представители на Държавния департамент на САЩ,  Департамента по енергетика, Департамента по търговия, Офиса на търговския представител на САЩ, Световната банка и други. Планирани са участия в бизнес форуми и срещи с водещи американски компании с инвестиционни намерения в областта на енергетиката и отбранителната индустрия (Holtec, Westinghose, Lockheed Martin, Chevron, ATK и др).
На 5 април 2010 г. министър Трайков ще представи икономическото развитие и потенциала на българската икономика на кръгла маса на тема: „Ръст, енергетика и регионално сътрудничество", организирана от Атлантическия съвет на САЩ. На следващия ден ще се проведе втори бизнес форум, организиран от Бизнес съвета за международно сътрудничество, на който се очаква да присъстват около 40 американски компании.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4165