EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Тенденциите на 7 пазара

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Тенденциите на 7 пазара

mail08:01 | 20.05.2020прегледи 1422 коментарикоментари 0


За първи път преди дни веригата комуникационни агенции от Балканския регион SEEnthesis – The Balkan Hub, учредена от българската група  Интерпартнес, проведе международен онлайн форум на тема „Потребителско поведение и бизнес среда на Балканите“. 

На събитието агенциите от стратегическия алианс представиха седем пазара в Югоизточна Европа с аналитични данни за икономическата ситуация, промените в потребителското поведение по сектори, трансформацията на бизнеса, както и очертаване на нови потенциални  възможности за бизнес. 

Презентации изнесоха учредителите и инициатори на веригата  от Interpartners Group и агенциите от Румъния (Media Concept Store), Гърция (White Ad), Сърбия (Domino Communications), Албания (New Moment Albania), Хърватска (Communications Lab) и Северна Македония (New Moment Skopje)

Експертите поставиха акцент върху това как брандовете да се държат в кризата, предизвикана от Covid19 и как успешно да направялват комуникацията си, за да си осигурят стабилно бъдеще и растеж.  На форума присъстваха над 100 представители на компании от региона – както вече опериращи на повече от един пазар на  Балканите, така и такива, търсещи нова ниша или планиращи експанзия на съседен пазар.

„Свидетели сме на безпрецедентна трансформация на бизнеси и процеси. За да се променя адекватно и да се развива в новата реалност, бизнесът има нужда от данни, анализи и най-вече задълбочена маркетингова стратегия за развитие. Нашата верига SEEnthesis – The Balkan Hub подкрепя със стратегия за комуникация  най-смелите бизнеси и брандове – които няма да останат в режим на изчакване, а ще действат, за да постигнат конкурентно предимство и с това по-стабилен и широк хоризонт.“, споделя Катя Димитрова, Управляващ партньор на  Interpartners и председател на SEEnthesis за периода 2019 – 2021 г.

Презентация и сравнителен анализ между пазарите на английски език

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg