EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Тенденции при обувките тази пролет

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Тенденции при обувките тази пролет

mail18:07 | 18.04.2022прегледи 1315 коментарикоментари 0


Най-накрая отново можем да си кажем спокойно: „Излез, виж се с приятелите си и се наслаждавай на топлите слънчеви лъчи!“ След доста дълга „стайлинг-пауза“, можем да се върнем към шика. „We‘re ready for life and ready to show it!“ - под това мото и с новата си пролетно-лятна колекция, Deichmann отново предлага богат избор на тренди модели, които се грижат за доброто ни настроение. 

Белите сникъри, независимо от сезона, запазват челни позиции, плътно следвани от лоуфърите, които пък са желани както за грубовата и небрежна визия, така и в елегантен и препи-стил. За горещите дни са подходящи равните сандали, екстравагантните трекинг и Combat-модели с груби подметки с грайфер, платформите, удобните и елегантни чехли. Женствените сандали на висок ток придават блясък на летния стил и създават празнично настроение. Меките нюанси на сорбето като нежно розе или лавандула се съчетават с бебешко синьо или маслено зелено, а в класическия цветови спектър челни позиции до лятното бяло заемат кафеникавият коняк и черното. 

Сникърите продължават да бъдат всеобщи любимци и желан аксесоар, независимо от повода. Дали като ретро-класика или в модерен спортен стил, те остават абсолютен фаворит с изчистената си бяла визия.

По привлекателност лоуфърите се нареждат на челно място в лятната мода. Един небрежно-елегантен ежедневен стил, който се проявява едновременно в изискана препи-визия с тънка подметка, но и с по-грубоват облик с масивни подметки с грайфер. 

Новите проветриви и леки равни сандали са вдъхновени от трекинг и combat-стиловете. Появяват се в актуалните пастелни цветове - лавандула и бебешко синьо и често са декорирани с бляскави апликации.

Топ тренд този сезон са стилните и удобни чехли. Разнообразието е безкрайно – от рубоват стил до елегантни модели, със супер тънка подметка и красиви декорации с верижки. Пълният релакс за ходилата е гарантиран! 

Новите тренди чанти този сезон започват с мини-моделите за телефон, минават през елегантните Nano-bags - разбира се, в модерни цветове като бебешко синьо или фуксия и достигат до шикозните ХL клъчове и обемните платнени шопъри.



 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg