EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Теми от българския печат

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Теми от българския печат

mail08:36 | 29.01.2014прегледи 834 коментарикоментари 0


Вестник Преса отбелязва решението на Контитуционния съд да не се удължава мораториума за продажбата на земя. Изданието напомня и друга важна тема, че от събота пътуваме само с винетки за 2014 година.

БСП "самоизключва" Първанов и Петков, оповестява на централно място Труд. С гриф "Обрат" всекидневникът пише, че властта се отказва от съдебния си инспектор. Публикацията припомня, че Веселина Тенева бе единственият кандидат, предложен от Мая Манолова от БСП и Четин Казак от ДПС.

Темата на вестник Сега е под заглавие БСП и ДПС се отказаха и от кандидата си за съдебен инспектор. Управляващите биха отбой едва след като ГЕРБ се сдоби с уличаващи документи за Веселина Тенева, пояснява изданието.

БСП гони азбукарите, пише на първата си страница и Стандарт. Централната тема на вестника информира: Още 10 частни болници ще се борят за парите на здравната каса. Публикувано е и предупреждението,че идват сняг и виелици. БНР

Във връзка с кампанията за отчитане на топломери и електромери Монитор отбелязва, че има троен скок на жалбите срещу надписани фактури. Вестникът публикува още две новини, свързани с темата: Чужд мениджър ще поеме "Топлофикация" и 30 на сто от топломерите на абонатите не са минавали на проверки.

Не купувайте чушки от Турция, призовава от първата си страница Новинар, като допълва, че вносните зеленчуци масово са натъпкани с пестициди и отключват алергии.

Капитал дейли публикува статия за казуса "Странджа", под заглавие Сблъсъкът за Странджа излиза на бис. Изданието посочва в друг свой материал, че има ръст на кражбите на автомобили.

Някои вестници посвещават първите си страници и на прекратената окупация на Софийския университет. "Земя" оповестява Окупаторите се предадоха.
За вестник Дума акцентът е в провалените 16 изпита в рамките на тридневната окупация.

Разследване на вестник 24 часа информира, че 12 милиона лева на година е черният бизнес със скрап. Всекидневникът публикува и тревожната новина, че имало ромска клетка на "Ал кайда". Френски емисар пробвал да събере бойци за Сирия, които да се бият на страната на бунтовниците, посочва още изданието.

От всекиденвника научаваме още, че Ватиканът ще обяви за светец българския папа Анжело Ронкали.


Тагове: печат, днес
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg