EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Тайният знак към министър Цветанов

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Тайният знак към министър Цветанов

mail13:50 | 11.03.2012прегледи 1351 коментарикоментари 0


Как вицепремиер получава знак от охраната си, че е време да тръгне от едно мероприятие към следващата точка от програмата си? EconomyNews.bg се натъкна на любопитна случка с Цветан Цветанов. Той говори на трибуната. Охраната му получава обаждане по телефона и очевидно инструкции за незабавно тръгване. Охранителят трябва да даде знак на държавника. Промъква се между редиците на журналистите и гостите и застава точно пред оратора.
Вади кърпичка от джоба на сакото си и почиства долната част на лицето си. Ораторът казва: „Благодаря ви за вниманието” и незабавно се отправя към изхода за ужас на разсеяните репортери, чакащи с досада края на словото, за да могат да „хванат” на изхода своя обект и да му зададат заучени въпроси.
Описаното остана незабелязано от публиката, с уговорката, че знакът с кърпичката може да е чиста случайност.
Далеч по-зрелищен случай помним от честване на 3-ти март, когато моторист пресече площада пред парламента, на метри от правителството и президента и напук на охраната.
Инцидентът постави въпроси относно ефективността на НСО и полицията.
НСО се оказа под светлината на прожекторите и във връзка с грешно упътване на депутата Лютви Местан в комплекса Бояна- вместо към къщата на президента, към тази на премиера. Министър-председателят разказа с охота какво точно се е случило: „Аз му се зарадвах, защото той е много приятен събеседник. Той самият се стресна, като ме видя, и каза, че не е за тази среща. Аз го поканих да седне, поговорихме десетина минути, пихме по кафе. Говорихме си за изборите кой, къде и какво е спечелил и той си отиде на другата среща. Нищо повече нямам какво да кажа по тази тема. Извинявам се, ако съм го притеснил с нещо или това му е причинило някакви тревоги или напрежение в партията, но службата НСО и цялата охрана е към президента". Мнозина тогава видяха друг знак- договорка за изборите, завоалирана с гаф на НСО.
 снимка:архив БГНЕС


Тагове: Цветанов, знак
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg