АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]
Тайните на Амароне
 13:30 | 16.11.2011
13:30 | 16.11.2011 577
 577  коментари 0
коментари 0 
         Как се произвежда традиционното Амароне и какво представлява апасименто? Отговор на тези въпроси ще даде Андреа Дал Чин, който е сред гостуващите лектори по време на DiVino.Taste. Той ще повдигне завесата и ще сподели с българските си колеги и с всички ценители, как се получава италианската гъста магия, наречена Амароне. След лекцията присъстващите ще имат възможност да дегустират три вина: Masianco 2010,Campofiorin 2007 и Costasera Amarone 2007. Андреа Дал Чин е дипломиран специалист по лозарство и енология от Istituto Enologico of Conegliano Veneto. Той е заемал поста мениджър производство в много италиански и чужди компании, а от 2002 до сега ръководи енологичния сектор в Masi Agricola. За да присъствате на лекцията на Андреа Дал Чин Апасименто е достатъчно да имате билет за изложбената част или да сте участник в някой от майсторските класове от програмата на DiVino.Taste.
| Tweet |  | 



 
                
                
                
  
             
        
           



