EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Тайните на Амароне

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Тайните на Амароне

mail13:30 | 16.11.2011прегледи 505 коментарикоментари 0


Как се произвежда традиционното Амароне и какво представлява апасименто? Отговор на тези въпроси ще даде Андреа Дал Чин, който е сред гостуващите лектори по време на DiVino.Taste. Той ще повдигне завесата и ще сподели с българските си колеги и с всички ценители, как се получава италианската гъста магия, наречена Амароне. След лекцията присъстващите ще имат възможност да дегустират три вина: Masianco 2010,Campofiorin 2007 и Costasera Amarone 2007. Андреа Дал Чин е дипломиран специалист по лозарство и енология от Istituto Enologico of Conegliano Veneto. Той е заемал поста мениджър производство в много италиански и чужди компании, а от 2002 до сега ръководи енологичния сектор в Masi Agricola. За да присъствате на лекцията на Андреа Дал Чин Апасименто е достатъчно да имате билет за изложбената част или да сте участник в някой от майсторските класове от програмата на DiVino.Taste.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg