EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Събитията, планирани за днес

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Събитията, планирани за днес

mail08:17 | 07.10.2013прегледи 455 коментарикоментари 1


КИШИНЕВ - Официално посещение на министъра на външните работи Кристиан Вигенин в Молдова (и утре). Днес Вигенин ще разговаря с молдовската си колежка Наталия Герман, с която ще дадат съвместна пресконференция. Външният министър ще се срещне още с премиера Юрие Лянка, президента Николае Тимофти, председателя на парламента Игор Корман и представители на българската общност в Кишинев. Утре той ще посети Тараклия, където ще има срещи с представители на местната администрация и българската общност, както и със студенти и преподаватели в Тараклийския университет.

ЛЮКСЕМБУРГ - Среща на министрите на правосъдието и на вътрешните работи на страните от Европейския съюз (и утре).

СТРАСБУРГ - Пленарна сесия на Европейския парламент (до четвъртък).

ЛАМПЕДУЗА, Италия - Продължава издирването на тела на загинали африкански мигранти по крайбрежието на италианския остров Лампедуза.

БАЛИ, Индонезия - Започва 21-ата среща на върха на форума Азиатско-тихоокеанско икономическо сътрудничество (и утре). Ще присъстват президентите на Русия и Китай Владимир Путин и Си Цзинпин. Американският им колега Барак Обама отмени участието си
във форума на АТИС заради бюджетната парализа в САЩ, която доведе до частично спиране на работата на правителството.

ЕРУСАЛИМ - Посещение на чешкия президент Милош Земан в Израел.

ЛОНДОН - Започва да действа Национална криминална агенция – нова британска агенция за борба с организираната престъпност и с финансовите и кибернетичните престъпления. Тя ще подпомага също граничната полиция и ще осигурява защита на децата.

ДЖЕДА, Саудитска Арабия - Посещение на изпълняващия длъжността президент на Египет Адли Мансур в Саудитска Арабия. По време на първата си визита в чужбина, откакто зае поста, Мансур ще се срещне със саудитския крал Абдула.

РИЯД - Посещение на френския министър на отбраната Жан-Ив льо Дриан в Саудитска Арабия.

КРАКОВ - Среща на президентите на Полша, Германия, Италия и Украйна.

МОСКВА - Навършват се седем години от убийството на руската опозиционна журналистка Анна Политковская. В Москва ще се състои церемония по откриването на мемориална плоча в нейна памет.

МИНСК - Официално посещение на украинския премиер Микола Азаров в Беларус (и утре).

ВАШИНГТОН - Израелският министър на отбраната Моше Яалон започва работно посещение в Съединените щати, по време на което ще се срещне с американския си колега Чък Хейгъл, сенатори и генералния секретар на ООН Бан Ки-мун.

БРЮКСЕЛ - Сръбският премиер Ивица Дачич и косовският му колега Хашим Тачи ще се срещнат в Брюксел на работна вечеря при върховния представител на ЕС по външната политика и сигурността Катрин Аштън.

САРАЕВО - Посещение на главния прокурор на Международния трибунал за военните престъпления в бивша Югославия Серж Брамерц в Босна.

СКОПИЕ - Съвместно посещение на румънския външен министър Титус Корлъцян и литовския му колега Линас Линкевичус в Македония.

АТИНА - Гръцкото правителство ще представи своя проектобюджет за 2014 г.
- Турският министър за ЕС Егемен Багъш пристига на двудневно посещение в Гърция.

СТОКХОЛМ - Започва Нобеловата седмица, през която ще бъдат обявени носителите на Нобеловите награди за 2013 г. Днес ще бъде оповестен лауреатът/лауреатите на приза за физиология и медицина. Носителят на Нобеловата награда за мир за тази година ще бъде обявен в Осло в петък.

МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ЛЕКАРЯ

СВЕТОВЕН ДЕН ЗА ДОСТОЕН ТРУД

СВЕТОВЕН ДЕН НА АРХИТЕКТУРАТА

СВЕТОВЕН ДЕН НА НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА
 


 
Коментари
 
pTvYugMmqzT0 - 17-02-2014 г. 15:29:57

I am totally wowed and praepred to take the next step now. http://liunwuaci.com [url=http://ifqijrzhbh.com]ifqijrzhbh[/url] [link=http://mtwzon.com]mtwzon[/link]

 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg