EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Събитията на 4 април

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Събитията на 4 април

mail08:45 | 04.04.2014прегледи 993 коментарикоментари 0


БРЮКСЕЛ - Вицепремиерът и министър на правосъдието Зинаида Златанова ще участва в Срещата на високо равнище на Европейския съюз, посветена на интеграцията на ромите
- Европейски протест против мерките за драстични бюджетни икономии, социалния дъмпинг и за социална Европа по призива на Конфедерацията на европейските синдикати.

АТИНА - Неофициална двудневна среща на министрите на външните работи на страните от Европейския съюз.

ПРИЕПОЛЕ, Сърбия - Днес се навършват десет години от трагедията в река Лим, в която загинаха 12 деца от Свищов.

БЕЛГРАД - Докладчикът на Европейския парламент за Югоизточна Европа Йелко Кацин пристига на посещение в Белград, където ще разговаря с премиера в оставка Ивица Дачич.

ФРАНКФУРТ - Трети, последен ден от стачката на пилотите от германската авиокомпания Луфтханза, заради която от сряда бяха отменени 3800 полета.

ВАШИНГТОН - Министерството на труда на САЩ ще публикува мартенския доклад за заетостта. Икономистите очакват през март да са създадени 191 000 работни места.

МОСКВА - Министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров ще се срещне с молдовската си колега Наталия Герман в кулоарите на срещата на външните министри от Общността на независмите държави (ОНД).

РАБАТ - Визита на държавния секретар на САЩ Джон Кери в Мароко.

ВАШИНГТОН - Американският президент Барак Обама ще приеме в Белия дом туниския премиер Мехди Жомаа.

ПРАГА - Визита на генералния секретар на ООН Бан Ки-мун в Чехия.

ПАРИЖ - Френският президент Франсоа Оланд ще се срещне с председателя на Европейския парламент Мартин Шулц, кандидат на европейските социалисти за председателския пост на Европейската комисия.

ВИЕНА - Представяне, два месеца преди европейските избори, на платформата "Млад европейски алианс за надежда", обединяваща младежките клонове на крайнодесните френски Национален фронт, австрийската Партия на свободата, белгийската "Влаамс беланг" и Шведските демократи.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg