EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Събитията на 30 август

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Събитията на 30 август

mail09:28 | 30.08.2013прегледи 448 коментарикоментари 0


ДАМАСК - Инспекторите на ООН, които разследват предполагаемите химически нападения в Сирия, приключват своята работа и ще отпътуват от страната утре.

ПАРИЖ/ВАШИНГТОН - Продължават консултациите за евентуалното нанасяне от западните страни на военни удари в Сирия.

ВАШИНГТОН - Президентът на САЩ Барак Обама ще приеме колегите си от Литва, Латвия и Естония.

МАНИЛА - Посещение на министъра на отбраната на САЩ Чък Хейгъл във Филипините - последен етап от обиколката му в Югоизточна Азия.

ПХЕНЯН - Специалният пратеник на САЩ по въпросите на човешките права в Северна Корея Робърт Кинг ще посети КНДР, за да преговаря за освобождаването на осъдения в страната американски
гражданин Кенет Бе.

КАЙРО - Привържениците на сваления от власт от армията на 3 юли египетски президент ислямист Мохамед Морси са свикали нови протести срещу държавния преврат.

БЕЛГРАД - Сръбският парламент ще обсъжда кандидатурите на бъдещите министри, а изборът на новите министри в реконструираното сръбско правителство се очаква късно днес или в събота.

ПАЛЕ, Босна и Херцеговина - Бившият председател на босненския сръбски парламент Момчило Краишник ще бъде освободен от затвора във Великобритания, където излежава присъда от 20 години затвор. Той бе осъден от Международния трибунал за военните престъпления в бивша Югославия за прогонване на мюсюлмани и хървати по време на войната в Босна и Херцеговина.

БРЮКСЕЛ - Ще бъдат публикувани данни за безработицата в еврозоната и за доверието на бизнеса и потребителите в икономиката.

ТУЛУЗА - Френският външен министър Лоран Фабиюс ще посети завода на Airbus в Тулуза, придружаван от около 50 френски посланици.

Международен ден на безследно изчезналите
 


Тагове: събития, свят
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg