EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Събитията на 29 ноември

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Събитията на 29 ноември

mail08:00 | 29.11.2013прегледи 618 коментарикоментари 0


ВИЛНЮС - Приключва третата среща на върха ЕС-Източно партньорство. България е представена от президента Росен Плевнелиев.

ТЕХЕРАН - Посещение на премиера на Сирия Уаел Надер ал Халки в Иран, посветено на сирийската криза.

ВАРШАВА - Визита на френския президент Франсоа Оланд за обсъждане на подготовката на срещата на върха на ЕС на 19 и 20 декември, посветена на отбраната и банковия съюз.

БРЮКСЕЛ - Европейската комисия ще обяви данните за инфлацията през ноември и за безработицата през октомври в еврозоната.
- Съвместна пресконференция на европейския комисар за земеделието и развитието на селските райони Дачиан Чолош и генералния директор на Организацията на ООН по прехрана и земеделие (ФАО) Жозе Гразиану да Силва по случай Международната година на семейното земеделие, която ще се отбелязва през 2014 година.

ТАШКЕНТ - Дванайсето заседание на държавните ръководители на страните от Шанхайската организация за сътрудничество (ШОС), посветено на изпълнението на програмите за многостранно търговско-икономическо сътрудничество през изминалата година.

ЛОНДОН/ПАРИЖ - Playstation 4, последната конзола за мултифункционални игри на японската компания Sony, излиза на пазара в Европа.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg