EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Събитията на 28 март

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Събитията на 28 март

mail08:57 | 28.03.2013прегледи 472 коментарикоментари 0


Никозия - Очаква се кипърските банки да бъдат отворени днес и да работят от 10 до 16 ч. по Гринуич, след като на 16 март банковата система на острова спря работа заради опасност от масово изтегляне на пари. Банките ще бъдат отворени след влизането в сила на драстични мерки за ограничаване на изтичането на капитали в чужбина. Тегленето на пари в брой е ограничено до 300 евро на човек от банково гише или банкомат на ден.

Париж - Френският президент Франсоа Оланд ще направи изявление по телевизия Франс-2, на фона на небивал спад в популярността му и на силно влошаване на икономическите показатели.

Батуми - Среща на външните министри на Турция, Грузия и Азербайджан.

Москва - Председателят на консултативния съвет за правата на човека към Кремъл Михаил Федотов ще даде пресконференция за проверките на неправителствени организации в Русия, предизвикали критики в Европа.
- Министърът на външните работи на Тайланд Сурапонг Товиячакчайкун ще се срещне с руския си колега Сергей Лавров.

Байконур /Казахстан/ - Изстрелване на космически кораб "Союз" с двама руски космонавти и американски астронавт към Международната космическа станция.

Лимасол, Кипър - Очаква се произнасянето на присъдата срещу 24-годишния ливанец Хошам Талеб Якуб по обвинения в заговор за извършване на престъпление и принадлежност към престъпна организация. Якуб, който призна, че е член на Хизбула, бе задържан в Кипър по подозрение, че планира терористично нападение срещу израелски туристи на острова.

Киев - България ще бъде представена като целогодишна туристическа дестинация, която предлага на атрактивни цени морски и зимни ваканции, програми за културно-познавателен и екотуризъм, СПА, балнео- и уелнес услуги на международното туристическо изложение UITT в украинската столица.

Лондон - Журналистите и техническият персонал на британската медийна група BBC започват 12-часова стачка.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4163