EUR 1.9558
USD 1.8118
CHF 1.9990
GBP 2.2736
CNY 2.5044
you tube
mobile version

Събитията на 22 април

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Събитията на 22 април

mail08:00 | 22.04.2014прегледи 615 коментарикоментари 0


КИЕВ - Продължава посещението на американския вицепрезидент Джо Байдън в Украйна. Той ще има срещи с изпълняващия длъжността президент Олександър Турчинов и с премиера Арсений Яценюк.

Вашингтон - Президентът Барак Обама отпътува на обиколка в Азия, която ще го отведе в Япония, Южна Корея, Малайзия и Филипините.
- Президентът на НАСА Чарлз Болдън ще произнесе реч на конференция, посветена на планетата Марс.

МОСКВА - Присъда по делото за клевета срещу руския опозиционер и блогър Алексей Навални, който е под домашен арест.
- Посещение на иранския министър на външните работи Мохамад Джавад Зариф за участие в среща на страните с излаз на Каспийско море /Русия, Иран, Азербайджан, Казахстан и Туркменистан/.

ПРАГА - Визита на канадския министър на външните работи Джон Беърд в Чехия - първи етап от обиколката му в Централна и Източна Европа, която включва също Словакия, Полша, Латвия и Естония.

БЕЛГРАД - Президентът на Сърбия Томислав Николич ще връчи мандат на лидера на Сръбската прогресивна партия Александър Вучич да състави новото правителство след победата на СПП на предсрочните парламентарни избори на 16 март.

БУКУРЕЩ - Румънският премиер Виктор Понта ще посети днес южния окръг Телеорман, който бе засегнат от наводнения през последните дни.

ПАРИЖ - Френският министър на външните работи Лоран Фабиюс приема международната група на старейшините, дискутираща борбата с климатичните промени. В групата са бившият американски президент Джими Картър, бившият финландски президент Марти Ахтисаари и бившата ирландска президентка Мери Робинсън.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg