EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Събитията на 14 август

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Събитията на 14 август

mail09:25 | 14.08.2013прегледи 664 коментарикоментари 0


Брюксел - Ще бъдат публикувани данни за икономическия растеж в еврозоната, които се очаква да покажат излизане от рецесията.

Мадрид - Генералният секретар на Народната партия (НП) Мария Долорес де Коспедал, вторият човек в йерархията на управляващата в Испания десноцентристка формация, ще бъде изслушана като свидетел в разследването за евентуална черна каса на НП.

Москва - Започва посещение на члена на Държавния съвет (правителството) на Китай Ян Цзечъ по покана на секретаря на Съвета за сигурност на Русия Николай Патрушев.

- Лидерът на движението за защита на правата на хомосексуалистите "Гей Русия" Николай Алексеев ще бъде разпитан в Следствения комитет, след като бе обвинен от двама руски депутати в клевета.

Белград - Ръководителите на сръбското правителство Ивица Дачич и Александър Вучич ще разговарят с представители на сърбите от Северно Косово за актуалната обстановка там.

Ерусалим - Очаква се да бъдат възобновени официално израелско-палестинските мирни преговори след проведените в края на миналия месец подготвителни разговори във Вашингтон.

Бейрут - Очаква се ливанската телевизия "Ал Маядин" да излъчи интервю с лидера на "Хизбула" шейх Хасан Насралла.

Манама - Насрочени демонстрации на шиитската опозиция в Бахрейн.

Исламабад - Генералният секретар на ООН Бан Ки-мун ще се срещне с пакистанския премиер Наваз Шариф.

Мексико - Мексиканският президент Енрике Пеня Нието ще представи пред Националния конгрес цялостен законопроект за реформи в енергетиката, който ще даде възможност за частни инвестиции.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg