EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Събитията на 12 юли

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Събитията на 12 юли

mail09:15 | 12.07.2013прегледи 348 коментарикоментари 0


Улм, Германия - Председателят на Народното събрание Михаил Миков ще участва в Първата конференция на парламентаристите от дунавските държави. Той ще направи изказване на форума утре.

Батуми, Грузия - Завършва конференцията "Европейският път на Грузия: Източноевропейските партньори на ЕС - Към Вилнюската среща на върха" с участието на министъра на външните работи Кристиан Вигенин.

Банги - Продължава посещението на европейския комисар по международното сътрудничество, хуманитарната помощ и действията при кризи Кристалина Георгиева в Централноафриканската република.

Сочи - Руският премиер Дмитрий Медведев ще се срещне с украинския си колега Микола Азаров.

Москва - Руската централна банка ще вземе решение за нивото на водещата лихва на първото си заседание след встъпването в длъжност на новия ръководител на институцията Елвира Набиулина.

Вилнюс - Президентите на Германия и Литва Йоахим Гаук и Далия Грибаускайте ще участват в бизнес форум.

Берлин - Премиерът на Словения Аленка Братушек е на работно посещение в Германия, по време на което ще се срещне с канцлера Ангела Меркел.

Букурещ - Продължава посещението на френския премиер Жан-Марк Еро, който заедно с румънския си колега Виктор Понта ще посети технологичен център на автомобилостроителната компания Дачия.

- Очаква се Върховният касационен съд на Румъния да произнесе решението си по делото срещу министъра на транспорта Релу Фенекиу по обвинение в злоупотреба със служебно положение в ущърб на обществения интерес.

Анкара - Иранският външен министър Али Акбар Салехи пристига на еднодневно посещение в Турция.

Ню Йорк - ООН организира отбелязване на Деня на Маляля по случай 16-ия рожден ден на Маляля Юсуфзай, пакистанско момиче простреляно през октомври миналата година от талибаните заради своята дейност в подкрепа на правото на жените на образование. Самата Маляля ще говори в централата на ООН пред няколко хиляди младежи от целия свят и генералния секретар на световната организация Бан Ки-мун.

Вашингтон - Последен ден от първия кръг от преговорите между Съединените щати и Европейския съюз за сключване на трансатлантическо споразумение за свободна търговия.

Монтевидео - Среща на върха на страните от Меркосур.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg