EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Събитията днес

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Събитията днес

mail08:00 | 24.04.2014прегледи 853 коментарикоментари 0


ПРАГА - Среща на представители на Украйна, Грузия, Молдова, Азербайджан, Беларус и Европейския съюз по повод петата годишнина на "Източното партньорство".

БРАТИСЛАВА - Европейската комисия, Словакия и Украйна ще проведат тристранни преговори за украинския газ на министерско равнище с участието на европейския комисар за енергетиката Гюнтер Йотингер.

ПАРИЖ - Полският премиер Доналд Туск ще разговаря с френския президент Франсоа Оланд в рамките на европейската си обиколка с цел да убеди партньорите си от Европейския съюз в необходимостта да бъде създаден енергиен съюз за съвместно закупуване на газ.

АМСТЕРДАМ - Президентът на Европейската централна банка (ЕЦБ) Марио Драги ще произнесе реч по случай 200-годишнината на Холандската централна банка.

ТБИЛИСИ/ТУНИС - Министрите на външните работи на Франция и Германия Лоран Фабиюс и Франк-Валтер Щайнмайер ще се срещнат с грузинската си колега Мая Панджикидзе. След Грузия двамата заминават на двудневно посещение в Тунис.

БЕЛГРАД - Очаква се да бъде гласувана кандидатурата за кмет на сръбската столица.

АНКАРА - Турски историци ще обсъдят твърденията за геноцид и насилствено прогонване на арменци през 1915 г. на двудневен симпозиум по повод Международния ден на солидарност с арменския народ.

АТИНА - Неофициална среща на министрите, отговарящи за кохезионната политика на страните от Европейския съюз.

КОНСТАНЦА, Румъния - Среща-договаряне "Храни и напитки за туризма и Съпътстваща индустрия лято 2014" в курортния комплекс "Мамая", на която български производители на хранителни продукти ще имат възможност да представят продуктите си пред румънски хотелиери и ресторантьори.

МОСКВА - Предварително заседание по делото "Ив Роше" срещу братята Алексей и Олег Навални, обвинени в измама.
- Процес срещу четирима демонстранти, обвинени за безредиците на площад "Болотная" на 6 май 2012 г. . - Алексей Гаскаров, Иля Гушчин, Елена Кохтарева и Александър Марголин.
- Процес срещу опозиционния активист Сергей Мохнаткин, обвинен в нанасяне на побой на полицай.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg