EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Събитията днес

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Събитията днес

mail09:02 | 27.02.2013прегледи 447 коментарикоментари 0


Ватикан - Стотици хиляди вярващи се очаква да присъстват на последната обща аудиенция на папа Бенедикт XVI преди оттеглянето му.

Брюксел - Европейската комисия ще представи план за осъвременяване на контрола по границите на ЕС и за опростяване на процедурите за влизане на бизнесмени, учащи и научни работници.
- Европейската комисия ще представи предложения за борба с бедността по света.

Москва - Френският президент Франсоа Оланд пристига на работно посещение по покана на руския си колега Владимир Путин.

Париж/Рим - Държавният секретар на САЩ Джон Кери, който продължава първата си обиколка из Европа и Близкия изток, ще се срещне с френския си колега Лоран Фабиюс. Двамата ще обсъдят ситуацията в Мали, Сирия и Афганистан, мирния процес в Близкия изток, иранската ядрена програма и напрежението на Корейския полуостров. Следобед Кери ще пристигне в Рим за среща с италианския външен министър Джулио Терци.

Алмати - Иран и групата "5 плюс 1" (Великобритания, Китай, Русия, САЩ и Франция плюс Германия) продължават преговорите по иранската ядрена програма.

Виена - Открива се петият глобален форум на Съюза на цивилизациите на ООН (УНАОК).

Исламабад - Президентът на Пакистан Асиф Али Зардари заминава на двудневно посещение в Иран, където се очаква да подпише важна сделка за изграждане, с иранска помощ, на петролна рафинерия в Гвадар, близо до Ормузкия пролив.

Любляна - Очаква се словенският парламент да гласува на извънредно заседание вот на недоверие на правителството на Янез Янша, както и вот на доверие на натоварената да състави новото правителство Аленка Братушек от партия Позитивна Словения.

Баня Лука - Правителството на босненската Република Сръбска ще подаде оставка, след което ще бъде определена личност, която да състави новото правителство.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4185