EUR 1.9558
USD 1.8036
CHF 1.9846
GBP 2.2826
CNY 2.4956
you tube
mobile version

Стотици вина на изложението Discover.Vino

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Стотици вина на изложението Discover.Vino

mail15:05 | 07.05.2024прегледи 317 коментарикоментари 0


На 17 и 18 май, петък и събота, в Sofia Event Center на Парадайс мол ще се проведе изложение-дегустация на вносни вина Discover.Vino 2024, на което  ще се предложат дегустации на стотици вина от 6 континента (всички без Антарктида) – от всички ценови категории, всички типове и стилове.

Представят се както продукти от легендарни зони и знакови производители, така и вина на по-малко познати и много интересни региони.

Акцентите в предстоящото издание са върху вината от САЩ, представени от USDA (Департаментът по земеделие на САЩ) и Италия, представена от ICE (Италианската търговска агенция) и от десетки компании, които внасят вината на най-големия производител в света!   

Освен щандове с вина, разпределени по зони: Италия, Франция, Иберия, Нов свят, Немскоговорящи страни, Балкани и Източна Европа, в предстоящото издание ще разполагате и с няколко тематични бара – Sauvignon Bar, Rose Bar, Balkan Wine Bar и Off-Wine Бар.

Последният ще представи бързо нарастващия сегмент на без- и нискоалкохолните вина, заедно с коктейлите на винена основа и т.нар. ready-to-drink напитки. Очаква ни едно пъстро, ароматно и оживено събитие! Ползите и новите познания са гарантирани - както за професионалисти, така и за любознателни винолюбители.

Всички любители на виното, както и ресторантьори, сомелиери, бармани, баери, търговци и други винени професионалисти могат да опитат и опознаят без ограничения нови брандове и реколти, които ги интересуват.

Изложението е добра възможност за общуване и пряк контакт между вносителите или самите производители, част от които пристигат у нас специално за събитието, и  посетителите – както крайни клиенти, така и работещи с вино професионалисти.

На събитието ще има зона с подбрани деликатеси, кафе и десерти.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg