EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Столична община ви пита...

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Столична община ви пита...

mail16:00 | 14.02.2013прегледи 697 коментарикоментари 0


Столична община ще търси активния граждански принос при създаването на интегрирани политики за устойчиво развитие на София. В рамките на проекта „Чрез ефективни партньорства към устойчиво развитие на София”, Общината ще проведе мащабно комплексно проучване, което включва социологическо изследване, фокус – групи и статистическа информация. В проучването са включени 12 тематични области. Резултатите от проучването ще представят информация за мнението и нагласите на гражданите по квартали в София.

Чрез онлайн въпросник на сайта на Столична община, http://www.sofia.bg/, жителите на София ще могат да дадат своя глас за развитието на ключови за града политики като транспорт, екология, култура, градска среда и качество на живот.
Резултатите от въпросника ще допълнят изследването, което е част от дейностите по проект на Столична община, финансиран по Оперативна програма „Административен капацитет” 2007-2013 г., съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. По проекта ще бъде анализирана интегрираността на стратегическите документи на Столична община. Около 110 представители на столичната и районните администрации, общински съветници и членове на неправителствени организации ще бъдат обучени в принципите за интегриране на политики и гражданско участие при изработването на стратегически документи.
Общата стойност на проекта е 392 723 лева.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg