EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Стилиян Петров прекрати кариерата си

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Стилиян Петров прекрати кариерата си

mail13:00 | 09.05.2013прегледи 685 коментарикоментари 0


Стилиян Петров, капитан на Астън Вила и националния отбор, който от година води борса с левкемията, обяви, че се отказва от футболната си кариера.
Стенли наскоро обяви, че най-тежката част от лечението му е преминала и сега започва своето възстановяване. Днес на официалния сайт на Астън Вила се появи съобщение:

„Никога не съм бил човек, който прави големи изявления. Аз само съм си вършил работата и оставам благодарен на моите съотборници, на всички невероятни хора около мен и най-вече на фантастичното ми семейство. Те ме подкрепяха силно, когато имах най-голяма нужда през изминалата година. До съпругата му Паулина и моите синове Кристиан и Стилиян - обичам ви много и аз винаги ще ви подкрепям и обичам постоянно. Също така до моята майка и баща, до брат ми и майката на Паулина и до най-близките ми хора през това време – вие знаете кои сте и ви обичам всички. Всеки ден благодаря на Бог, че ми даде възможност да продължа да бъда със семейството си.”
Футболът е другата ми голяма любов, така че с тъга в сърцето обявявам своето оттегляне от играта. Емоциите са твърде силни в момента, но голямата подкрепа на моето семейство, приятели и страхотните хора, които срещнах в живота си, ще направят много по-лесно да продължа напред с живота си".

Цялото прочувствено изявление на Стилиян Петров можете да прочете тук.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg