EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Стартира Lenovo DO Tour

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Стартира Lenovo DO Tour

mail16:10 | 17.08.2011прегледи 745 коментарикоментари 0


Глобалният производител на персонални компютри Lenovo стартира пътуващото шоу Lenovo DO Tour в Източна Европа, което ще премине през девет държави. С начало на 25 август във Варшава и стигане чак до Анкара на 16 октомври 2011 г., уникален камион на Lenovo ще посети Полша, Чехия, Словакия, Унгария, Сърбия, Румъния, България, Гърция и Турция. По време на турнето Lenovo ще представи последните продукти и технологии на компанията, ще се срещне отблизо с потребителите и ще влезе в пряк контакт с тях. Камионът ще бъде в София на 26 септември.
“Турнето DO Tour е част от стратегията на Lenovo да се фокусира върху онези хора, които ние наричаме „DОers”. Ние не просто произвеждаме настолни и преносими компютри, а искаме да помогнем на нашите клиенти – без значение дали те са млади предприемачи, хора на изкуството, бизнесмени или студенти – да бъдат по-добри в ежедневната си работа и да сбъдват мечтите си, като използват изключителните инструменти, които Lenovo предлага,” казва Емес Биро, маркетинг мениджър на Lenovo за Източна Европа и Турция. “Искаме да дадем възможност на нашите потребители да докоснат и да почувстват най-новите ни продукти и технологии - лаптопи, компютърни конфигурации, а също и нашите нови таблети, които в момента пускаме на европейския пазар.” В рамките на 37 промоционални дни и на 17 различни локации, представянето на продуктите и технологиите на Lenovo на ще бъде на разположение на десетки хиляди посетители, в това число стотици бизнес партньори и журналисти. Публиката на всяка от локациите ще може да се запознае с най-новите продукти, да получи консултация и съвет и да се възползва от специални оферти в рамките на промоцията. Посетителите ще имат възможността да се насладят на изпълненията на местни „DОers” във всяка от страните – музиканти, изпълнители и т.н., да играят на ексклузивни игри, представящи портфолиото на Lenovo, и да спечелят много подаръци.
Едновременно с пътуването на шоуто, Lenovo DO Tour може да бъде проследено и онлайн. На адрес www.lenovodotour.com посетителите могат не само да видят най-новата информация за камиона на DO Tour, но също и да участват в онлайн конкурса за потребители, които отговарят на профила „DОer”. Участниците в състезанието могат да се присъединят към деветте предизвикателства по теми като „Околна среда”, „Достъп до технологии”, „Забавление”, „Изкуство и дизайн”, „Представяне и бързина”, „Реклама” и други. По един лаптоп Lenovo за всяко едно от 9-те предизвикателства и едноседмично пътуване до Пекин, Китай са наградите, които очакват победителите в конкурса.
 


Тагове: Lenowo, шоу, конкурс
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1123