EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Стажантска програма на Европейския колеж и Български пощи

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Стажантска програма на Европейския колеж и Български пощи

mail09:20 | 24.11.2010прегледи 1766 коментарикоментари 0


Стажантска програма в „Български пощи” ЕАД стартира за специалностите „Счетоводство и контрол” и „Бизнес администрация” в Европейския колеж по икономика и управление. Това съобщи Мартин Захариев, регионален директор за Южна България на държавната компания. Пред студентите днес той изнесе първото теоретично занятие от специализираното им обучение. Захариев запозна младите хора с бизнес модела, тенденциите и услугите, които предлага в страната „Български пощи” ЕАД.
В началото на декември предстои учебен тренинг в реална среда за колежаните от 2 курс по „Счетоводство и контрол”. Третокурсниците от „Бизнес администрация” ще имат практически занятия през март 2011 г., потвърдиха от Европейския колеж.
След пълния хорариум от лекции и работа в централните офиси на „Български пощи”, студентите ще имат изпит за получаване на сертификат за стажа.
Оценката ще влезе в студентските книжки и дипломите на колежаните от двете специалности, а след време ще бъде добра референция при кандидатстване за работа в сферата на пощенските услуги, смята Мартин Захариев.Идеята за обща стажантска програма се ражда преди месец по време на четвъртото издание на международната филателна изложба „Балканфила 2010”, която се проведе от 28 до 31 октомври в Международен панаир – Пловдив. Тогава eкип от студенти на Европейския колеж активно се включи в организацията за провеждане на изложението, а „Български пощи” ЕАД бе сред основните участници.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4139