EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Среща Борисов / Таяни + видео

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Среща Борисов / Таяни + видео

mail10:48 | 21.11.2017прегледи 21452 коментарикоментари 0


"В Министерски съвет посрещнах председателя на Европейския парламент Антонио Таяни, който е на работно посещение у нас. По време на двустранната ни среща обсъдихме задачите и отговорностите по време на Българското председателство на Съвета на ЕС. Дискусията за ключовите теми за бъдещето на Европа продължава и по време на срещата на Председателския съвет на ЕП и българското правителство".

Това написа министър-председателят Бойко Борисов в профила си във Фейсбук и публикува снимки от срещата.

България е една от държавите, в която има най-малко евроскептицизъм, българският народ продължава да вярва в ЕС. Това каза премиерът Бойко Борисов в началото на пленарното заседание между членовете на българското правителство и делегацията, водена от председателя на ЕП Антонио Таяни, съобщиха от правителствената информационна служба.

„България е една от държавите, в която има най- малко евроскептицизъм. Ние сме една от държавите, които можахме да направим разлика от това да сме във Вършавския договор и Съвета за икономическа взаимопомощ и да сме в ЕС. Това беше един осъзнат избор и не случайно българският народ продължава да вярва в ЕС“, заяви премиерът.

„Вие сте представители на волята на всички европейски народи, бидейки в ЕП. Още веднъж с радост и уважение – добре дошли в България. Добре дошли сте да окажете помощ за предстоящите месеци на Българското председателство, защото искаме да помогнем, макар и със скромните си възможности, по основни теми да придвижим Съюза напред“, добави Бойко Борисов.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg