EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

София Франс Ауто официален вносител на Citroen

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

София Франс Ауто официален вносител на Citroen

mail11:34 | 05.01.2021прегледи 766 коментарикоментари 0


От 1 януари 2021 г. Citroen има нов вносител в България. "София Франс Ауто" поема управлението на всички операции на марката в страната по силата на подписан договор с Automobiles Citroen, съобщават от компанията.

Доказаните експертен опит и стабилни позиции на пазара на "София Франс Ауто" наложиха дружеството като предпочитан партньор на Groupe PSA в страната. С придобиването на правата за Citroen, "София Франс Ауто" вече представлява всички марки на групата в България - Peugeot, Opel, Citroen и DS Automobiles. 

Станислав Панчев е новият Бранд директор на Citroen и DS в "София Франс Ауто".

Изградената структура на търговско-сервизната мрежа ще бъде запазена, като досегашният вносител на марката - "Автомотор корпорация", ще бъде най-големият дилър.

През 2021 г. Citroen ще представи на българския пазар новите Citroen C4 и C4 Full electric, C3 Aircross, C5 Aircross PHEV, Citroen e-Jumpy, наскоро избран за Международен ван на годината.
"София Франс Ауто" е признат успешен и стабилен партньор на автомобилния пазар повече от 28 години. Дружеството разполага с развита търговско-сервизна мрежа в 18 града в цялата страна. Амбицията на новия екип е да подобри представянето на Ситроен на българския пазар, като увеличи пазарния дял на марката и повиши клиентската удовлетвореност във всички дилърства.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg