EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

София Ринг Мол отваря на 6-ти ноември

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

София Ринг Мол отваря на 6-ти ноември

mail06:34 | 22.10.2014прегледи 1755 коментарикоментари 1


Най-новият търговски и развлекателен център в столицата – София Ринг Мол, ще отвори врати на 6-ти ноември тази година, съобщи компанията, като допълва, че този мол е много различен от останалите молове в столицата и в цялата страна. Общата отдаваема площ на търговския комплекс заедно с вече изградения магазин на ИКЕА е над 100 хил. кв. метра. Амбициите на инвеститорите в проекта са той да бъде представител на модерните търговски центрове от ново поколение, които поставят акцент върху местата за забавление, спорт, отдих и за прекарване на свободното време, а не само върху шопинга, каквато е концепцията на повечето молове в България.
Освен с ключовото си местоположение точно до ИКЕА, между Витоша и центъра на града, София Ринг Мол се отличава от останалите търговски центрове и с уникалната си архитектура, която залага на големи отворени пространства, широки тераси с изглед към планината, стъклени фасада и покрив, много повече естествена светлина във вътрешността и зелени площи, простиращи се на 28 000 кв.м. Молът включва над 200 магазина, мултиплекс с 10 кинозали с VIP салони. Любителите на модата ще могат да открият там над 400 модни марки, от които 70 - напълно нови за българския пазар. Бъдещите посетители ще могат да ползват безплатно паркинга на мола. На тяхно разположение ще бъдат общо 3 500 паркоместа и автомивка. За първи път в София ще има и специално обособен VIP паркинг.
С мола ще отвори първият магазин в България на най-голямата гръцка верига универсални магазини NOTOS Galleries, както и най-големият увеселителен център на закрито в страната – FUNTASY Ring Park, който е на площ от над 6,500 кв.м. Сред наемателите на новия търговски комплекс са и веригите „Пикадили”, „Техномаркет”, „Mr. Bricolage”, „Явор”, „New Look”, „Intersport” и най-големата закрита картинг писта в България.
Инвеститор на София Ринг Мол е гръцката Fourlis Group, която търгува с дълготрайни продукти, и Danaos Group, които се занимават с корабни превози, информационни технологии, строителство, банки и финансови услуги.

 

 


Тагове: мол, Ring
 
Коментари
 
Ангелова - 23-10-2014 г. 09:43:29

Очакваме го с нетърпение!

 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4071