EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

София: Изложби за храни и напитки

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

София: Изложби за храни и напитки

mail17:10 | 07.11.2011прегледи 696 коментарикоментари 0


От 9 до 12 ноември в Интер Експо Център в столицата ще се състоят специализираните изложби - "Месомания", "Светът на млякото", "Булпек", "Салон на виното", "Интерфуд и дринк". Очаква се международните изложби за храни и напитки официално да бъдат открити от министър Мирослав Найденов. Български и чуждестранни компании ще представят в изложбения комплекс на София разнообразни храни и напитки - месни изделия и деликатеси, мляко и млечни продукти, хляб, хлебни и сладкарски изделия, консервирани храни, вино, различни напитки. Експонирани са суровини, материали, консумативи, опаковки, нови машини, технологии, оборудване, уреди за контрол и анализ, системи за управление на технологичните процеси, които са определящи за високите стандарти в индустрията.
Традиционно място ще заемат и оригиналните подправки, овкусители, ингредиенти и други добавки, които ще обогатят занаята на кулинарите и приобщаването им към международната кухня и култура.
Общо 230 директни изложители представят експонатите на над 360 компании от България и 35 други държави, сред които Италия, Германия, Франция, САЩ, Испания, Гърция, Белгия, Холандия, Швеция, Турция, Чехия, Великобритания, Дания, Полша, Австрия, Швейцария, Румъния, Нова Зеландия. Колективно участие имат фирми от Италия /"Spazio Italia"/, Унгария, Турция, Австрия и Аржентина.
Специфичните храни и напитки на всяка страна са на предни позиции. Оферти за бизнес и приятни дегустации ще покажат най-силното от националната кухня на участниците. Посолствата на ЮАР и на Аржентина, български винопроизводители, компании от известни региони на Италия ще демонстрират силата на елитни и качествени вина. Специалистите и гостите ще имат възможност да дегустират вина и от Унгария, Испания, Чили, Нова Зеландия, и от други страни.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg