EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

"Софийска вода" публикува договора за концесия

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

"Софийска вода" публикува договора за концесия

mail07:15 | 04.09.2013прегледи 628 коментарикоментари 0


"Софийска вода" АД публикува договора за концесия на интернет сайта си, съобщават от дружеството. Решението да бъде направен достъпен за всички столичани бе взето единодушно от двете страни по договора - "Софийска вода" и Столичната община след разпространение на поредица неверни и дезинформиращи тълкувания на документа, посочват от компанията.
С това решение отново припомняме на нашите клиенти, че политиката на дружеството за прозрачност не е просто клише, а принцип, който прилагаме на практика във всеки аспект от нашата дейност, отбелязва изпълнителният директор на "Софийска вода" Мариана Итева, цитирана от пресцентъра на дружеството. От създаването на концесията досега информация за договора беше достъпна само чрез публичния Национален концесионен регистър, където се вписват данни за всички концесии в България.
В него Столичната община като концедент, представя в Националния концесионен регистър информация за основните параметри на концесията, както и за изпълнението на договора през годините по образец и ред, определени в Правилника за прилагане на Закона за концесиите, посочват от "Софийска вода".
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1075