EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Смартфон специално за социалните мрежи

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Смартфон специално за социалните мрежи

mail10:00 | 31.08.2012прегледи 599 коментарикоментари 0


Достъпен смартфон, който притежава най-добрата камера в класа си, впечатляващи звукови характеристики и невероятни скорост и мощност на процесора. Това е моделът HTC Desire X, който компанията HTC представи. Продажбите на телефона ще започнат през септември тази година на пазарите в Европа, Близкия Изток, Азия и Африка.

„HTC Desire X е за хора, които обичат да общуват и споделят”, заяви президентът по глобалните продажби на HTC Corporation Джейсън Макензи. „Ако искаш да се наслаждаваш на клипове и музика с високо качество и да ги споделяш с другите, това е твоят телефон. HTC Desire X изглежда страхотно, невероятно бърз е и предлага уникални възможности на много добра цена”, допълни той.

Бързината и безпроблемната работа на устройството се осигуряват от двуядрения процесор Qualcomm® Snapdragon S4™ с работна честота от 1 GHz. Чипът и допълнителните „социални” функции на телефона позволяват много по-добра свързаност на потребителите. Силен акцент в HTC Desire X е специалната инегрирана аудио система на HTC Beats Audio™.

HTC Desire X е тънък и компактен телефон, който обаче е способен да издържи предизвикателствата на ежедневието. Операционната система Android™ 4.0 и интерфейсът HTC Sense® дават възможност за уникална персонализация на смартфона от всеки потребител. Внушителният 4-инчов LCD WVGA дисплей на HTC Desire X има и увеличен ъгъл на виждане, което означава, че цветовете достигат до окото ярки и живи.

HTC Desire X е оборудван с 5-мегапикселова камера, която фокусира бързо и е перфектна за снимане дори и при слаба светлина. Това се постига с помощта на разработения от HTC ImageChip, широкоъгълния 28-милиметров обектив с бленда f/2.0 и адаптивната светкавица. При снимане с HTC Desire X отпада и нуждата от превключване между снимки и видео, заради което са изпускани толкова много моменти. Стартирането на камерата отнема под 1 секунда, а фокусът има функция Always Focus, като съчетанието от двете позволява да бъдат заснети и най-краткотрайните моменти. Допълнително устройството е оборудвано с възможност за заснемане на поредица от кадри с едно натискане на бутона. По този начин само с помощта на телефона си можете да заснемете състезание или пък играта на любимото си куче.

С HTC Desire X съхраняването и споделянето на снимки, видео или големи файлове става все по-лесно. Само с едно докосване можете да споделите избраното съдържание с приятелите и семейството си през електронна поща, съобщение или социалните мрежи. Новият телефон е интегриран с услугата Dropbox, което предоставя 25 GB безплатно онлайн дисково пространство в продължение на две години.

Интегрираната в HTC Desire X Beats Audio™ разполага с възможностите за възпроизвеждане на дълбоки басове и изключително високи тонове. Автентичният звук през телефона може да се сравни само със звука в музикално студио. Допълнително слушалките Beats могат да ползват специално настроените в HTC Desire X адуио профили. Освен това телефонът подържа и High Definition wireless аудио формат през Bluetooth®.

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg