EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Слух свали акциите на Bank of America

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Слух свали акциите на Bank of America

mail10:30 | 01.12.2010прегледи 608 коментарикоментари 0


Намеренията на сайта WikiLeaks да публикува в началото на следващата година компрометиращи документи за управлението на голяма американска банка предизвикаха силни опасения на Wall Street и акциите на Bank of America вчера поевтиняха с цели 3,2 процента или 36 цента до 10,95 долара за една, предаде ИТАР-ТАСС.
Според представител на банката ръководството й научило, че в ръцете на WikiLeaks преди година е попаднал диск на един от топ-мениджърите на Bank of America. Същият източник обаче посочва, че ръководството на банката няма представа какъв би могъл да бъде предполагаемият скандал.
В интервю за американското списание Forbes създателят на сайта Джулиан Асандж заяви, че информацията, която ще изнесе, ще покаже по какъв начин се държат ръководителите на банките, което според него щяло да предизвика безпокойство и реформи.
Джулиан Асандж отказа да посочи какви машинации ще разкрие пред широката публика. Той добави, че банките, наред с частното разузнаване, са един от икономическите сектори, които най-добре пазят тайните си.


 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4186