EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Сити Център инвестира в еко осветление

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Сити Център инвестира в еко осветление

mail14:45 | 21.05.2012прегледи 556 коментарикоментари 0


Сити Център София ще обнови интериора си с нови осветителна система и тавани. Проектът на стойност 500 000 лева стартира в началото на юни и предвижда цялостно обновяване на осветителните тела и окачените тавани с нови декоративни елементи. “Вярваме, че с предстоящите обновления направим атмосферата в Сити Център София още по-приятна, за да могат клиентите ни да се чувстват уютно при нас докато пазаруват или се срещат с приятели. Нещо повече, ние сме компания, отговорна към околната среда и проектът предвижда значително спестяване на електроенергия – минимум 15% по настоящите ни разчети, сподели Христо Иванов, оперативен мениджър на Сити Център София.
За да не се нарушава ритъма на работа на търговския център, всички ремонтни дейности ще бъдат извършвани през нощта. На следващия ден няма да има и следа от строителните работи, обещава фирмата изпълнител на проекта – Планинг ЕООД. Именно заради нощната работа проектът ще се изпълнява през цялото лято и ще бъде завършен през септември.
Сити Център София е първият модерен търговски център в столицата, открит през пролетта на 2006 г. Центърът разполага с повече от 23 000 квадратни метра търговска площ. В него има над 100 магазина, заведения за хранене, супермаркет, както и множество услуги. Сити Център София е посещаван от над 6 милиона души годишно и над 3 500 автомобила дневно.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg