EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Системата IQOS и в България

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Системата IQOS и в България

mail18:15 | 01.12.2017прегледи 9640 коментарикоментари 0


Официалното посрещане на IQOS в България бе обявено от Филип Морис България под надслов „Бъдеще без дим“, като бе открит и първият специализиран магазин. България е 32-та държава, в която Филип Морис Интернешънъл обяви началото на най-голямата промяна в тютюневата индустрия за изграждане на бъдеще без дим – бъдещето, в което новите революционни бездимни алтернативи ще заменят цигарите.

Компанията представи иновативната концепция за нагряване на тютюна без горене – IQOS. На живо и по интерактивен начин бяха демонстрирани научните данни и продуктовите  характеристики, имащи за цел постигането на по-добра алтернатива за пълнолетните пушачи. Присъстващите на събитието се убедиха в разликите при употреба на IQOS в сравнение с традиционното тютюнопушене посредством специално лабораторно оборудване, показващо липсата на изгаряне и съответно - на катрани.

Зад създаването на IQOS стоят над 10 години научни изследвания, извършени по международни ISO стандарти от повече от 400 биохимици, инженери, токсиколози, фармаколози и много други експерти в двата научно-изследователски центъра на компанията в Швейцария и Сингапур. От 2008 г. компанията инвестира над 3 милиарда долара в научна и развойна дейност. Новата технология е разработена в Швейцария, а сред партньорите на Филип Морис са над 60 стартъп компании. IQOS и бездимните продукти съдържат иновативни елементи, които са патентовани посредством над 3000 патента. Още 4000 подлежат на регистрация, което прави Филип Морис единствената тютюнева компания в топ 100 на световната класация на компании по брой на получени нови патенти от Европейската патентна организация EPO.

За 3 години над 3,7 милиона мъже и жени по света вече са спрели да пушат и са избрали да преминат към IQOS.

--------------------

*IQOS е високотехнологична система за прецизно поддържане и контролиране на температура до 350 градуса, необходима за оптимално нагряване тютюна, без да достига температурата на горене. Специалните тютюневи стикове, съдържащи уникално обработен висококачествен тютюнев бленд, са разработени за употреба само с IQOS. При нагряването им се отделя пара с аромат на истинския тютюн и никотин. За разлика от цигарите, поради липсата на изгаряне, при употребата на тютюневите стикове с IQOS няма нито дим, нито пепел. Те имат и по-слаб мирис в сравнение с пушенето.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4157