EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Сдружението на общините раздаде своите награди

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Сдружението на общините раздаде своите награди

mail10:23 | 17.10.2017прегледи 9825 коментарикоментари 0


Националното сдружение на общините връчи традиционните си награди по време на Годишната среща на местните власти, която се провежда в курорта Албена.

Наградата „Общински дарител“

В категорията подкрепа за малки общини:

- Контур Глобал Марица изток 3 - за дарение от 714 хил. лв. за основен ремонт на спортна зала "Енергетик" в община Гълъбово.

В категорията подкрепа за средни общини:

- Дънди Прешъс Метълс Крумовград ЕАД - за дарение от над 1,6 млн. лв. за подкрепа на проекти и инициативи за подобряването на инфраструктурата, здравеопазването, образованието, развитието на културата и спорта в община Крумовград.

- Цоло Йотов Вутов - за дарение на стойност 880 хил. лв. – за финансиране на инфраструктурни обекти в с. Румянцево, община Луковит.

- Ганчо Петков Ламбев - за дарение на стойност  над 870 хил. лв.  за благоустройствени дейности и инициативи за подкрепа на културни събития в с. Царевец, община Свищов.

В категорията подкрепа за големи общини:

- Тодор Стаматов Тодоров - за дарение на стойност  195 хил.лв. за оборудване и ремонт на МБАЛ Силистра, подпомагане пенсионерските клубове в община Силистра.

„Партньор на общините“

В категорията на малките общини:

- Фондация „Социални норми”- за партньорство с община Правец при изпълнение на проект „Център за семейно консултиране и подкрепа – Правец” на стойност над 37 хил. лв.

В категорията на средните общини:

- АЕЦ „Козлодуй”- за партньорство с община Козлодуй при провеждането на всички културни инициативи, кампании и събития на стойност над 120 хил. лв.

В категорията на големите общини:

- Читалище „Наука-1870 година”, гр. Ловеч - за партньорство с община Ловеч в областта на културата на стойност над 25 хил. лв.

„Активни граждани“

В категорията на малките общини:

- Сдружение с нестопанска цел "МИГ Ардино-Джебел"- за изпълнението на иновативни проекти в рамките на инициативата „Водено от общността местно развитие”.

В категорията на средните общини:

- Пембе Хюсейн и Живко Йосифов - за граждански инициативи, насочени към подпомагане на децата и младежите на Центъра за настаняване от семеен тип в гр. Харманли.

В категорията на големите общини:

- Пламен Пеев - инициатор на идеята за „Глобален Добрич” – общност от добричлии, живеещи в различни страни от цял свят, с идеи за промяна и развитие на града.

„Медиен глас на общините“

- Вестник „Стандарт”;

- Телевизия България он еър.

Снимка: Pixabay.com


Тагове: общини, награди
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

България 19-та в износа на мебели

11:20 | 12-15-23 | 1972