EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Св.св. Константин и Елена с нов колектор

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Св.св. Константин и Елена с нов колектор

mail09:20 | 15.08.2011прегледи 852 коментарикоментари 0


Министър-председателят Бойко Борисов и кметът на Варна Кирил Йорданов откриха отвеждащ колектор за битови и отпадни води по пътя за квартал "Виница".
"Това са приоритети на държавата, защото Варна е морската ни столица, лицето и ние трябва да я подредим и поддържаме така, че да отговаря на името си, както във футбола вчера. Видяхте как Черно море се разправиха с нас, никой не може да оспори добрата им игра. Така че това искаме, да има конкуренция между градовете на базата на по-доброто, да се съревновават", заяви Борисов.
Премиерът също така присъства и на тържествения ритуал по присвояване на първо офицерско звание на курсантите от "Випуск – 2011" на ВВМУ "Н.Й.Вапцаров", който се проведе на Морската гара. Борисов, депутати и гости на морската столица присъстваха на кулминацията на тържествените чествания, посветени на 132-ата годишнина от създаването на Военноморските сили.
Офицерски пагони получиха 23-ма курсанти, преминали успешно петгодишния курс на обучение по специалностите "Корабоводене за ВМС", "Корабни машини и механизми" и "Военноморски комуникационни радиотехнически системи". Първенец на випуска е курсант-мичман Николай Станев от специалност "Корабоводене за ВМС" с общ успех от курса на обучение "Отличен 5,77".


 


Тагове: колектор, Варна
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1038