EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Световен доставчик на B2B услуги с офис у нас

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Световен доставчик на B2B услуги с офис у нас

mail16:05 | 30.01.2017прегледи 705 коментарикоментари 0


VEO Worldwide Services, мултинационален доставчик на B2B услуги, обяви, че официално стартира дейност в България, където ще бъде изграден екип от търговски експерти. Офисът в България е един от осемте в структурата на VEO, а българските служители ще се присъединят към семейство от над 600 свои колеги. Портфолиото на VEO включва широк спектър от услуги за бизнеса, които вече повече от 10 години се предлагат от компанията, чиято централа е в Румъния. Спектърът от активности покрива различни области, в това число търговски, финансови, ИТ дейности и управление на човешки ресурси.

Всеки ден, повече от 10 екипа на VEO, управляващи стоки на стойност милиони долари, се свързват със стотици хиляди компании по света, за да си взаимодействат и да преговарят с клиенти от средни и големи компании на повече от 15 езика.

В тази връзка VEO Worldwide Services стартира серия от активности, които да привлекат динамичните хора, желаещи да развият кариера като успешни търговци. За целта е нужно само желание за успех и добро владеене на чужди езици – като начало немски или турски в комбинация с английски.

„Развълнувани сме от отварянето на нашия офис в София и сме убедени в езиковия потенциал и търговските умения, които българския трудов пазар може да предложи – необходими условия за успеха на нашите международни търговски услуги“, каза Оана Балика, Главен изпълнителен директор на VEO Worldwide Services.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg