EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

САЩ - ръст в търговията на дребно

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

САЩ - ръст в търговията на дребно

mail10:50 | 06.04.2012прегледи 354 коментарикоментари 0


Търговците на дребно в САЩ обявиха, че топлото време и  търсенето на новите пролетни колекции са допринесли за  увеличение на продажбите през март, предаде ДПА. Веригите Target Corp, Macy's, Limited Brands Inc., чиято собственост са Victoria's Secret и Bath and Body  Works, както и спортната Zumiez, са отчели по-добри от очакваното продажби за март.
Все пак се наблюдава известна слабост, тъй като  безпокойството около високите цени на бензина и безработицата е  повлияло ограничаващо на част от потребителското харчене. Веригите за тинейджъри The Buckle и Wet Seal не са отговорили на очакванията. Резултатите на Costco Wholesale Corp. за малко не са покрили очакванията  заради колебанията във валутните курсове, които са ощетили  продажбите.
Данните са изготвени въз основа на приходите в магазините,  работещи поне от една година, и се приемат като ключов показател за състоянието на съответния търговец на дребно, отбелязва АП.  Икономистите следят с внимание потребителските разходи, тъй като те покриват над 70% от икономическата активност в САЩ,  допълва агенцията.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg