EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Салон Avitalis Bio&Co – Есен’ 2016

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Салон Avitalis Bio&Co – Есен’ 2016

mail06:50 | 19.11.2016прегледи 3736 коментарикоментари 0


Над 15 производители и търговци представят родни и вносни био и натурални продукти в центъра на София на второто издание на търговски салон Avitalis Bio&Co – Есен’ 2016, което се провежда в бутиковия хотел LES FLEURS. Събитието стартира днес в 10 часа и ще затвори врати в 19.30 часа на 19 ноември 2016 г.

Участниците в салона предлагат на посетителите разнообразие от био и натурални продукти – козметика, вина, етерични масла, храни, билки, сладки изкушения и много други. Всички участващи производители предлагат бутикови български и чуждестранни продукти, които не са в масово производство и са с гарантиран произход. Фирмите, които представят своите продукти на потребителите на салона, са „Алекс 1977”, „Биониа”, „Сейсабан България”, „Протей-М”, „Натурални продукти”, „Джелатерия Натурале”, „The Art Of Love”, „Оренда Груп”, „Алба Групс”, „Екосити 2010”, „Георги Петровски – ЗП”, „Herbalkan”, „Боталайф България”, „Биовита 14” и „Биозона”.

Специално място на Търговски салон AVITALIS BIO&CO заемат децата. В рамките на салона се провеждат две детски билкови ателиета, чиито организатор е Herbalkan – един от „билковите“ участници в събитието. Ателиетата са безплатни и са разделени на групи за деца между 5 и 7 години и между 7 и 10 години.

Търговският био салон има и още едно детско участие с благотворителна цел – на учениците от Специалното училище за ученици с увреден слух „Проф. д-р Дечо Денев“- София. Те присъстват в търговския салон с измайсторени от тях билкови курабийки, изящно изрисувани камъчета, тъкани малки пана, разделители за книги и глинени фигурки. Всички приходи от продажбата на детските произведения се събират в полза на творческите ателиета в училището.

За всички, изкушени от здравословния начин на живот и употребата на натурални продукти, търговски салон Avitalis Bio&Co – Есен’ 2016 е единствената възможност да се запознаят с дейността и продуктите на фирми с лимитирано производство, което може да се опита и закупи само на подобни форуми.

Медийни партньори на събитието са B2B Media, manifesto.bg, greentech.bg и сп. Твоят бизнес. Комуникационен партньор е Civitas България.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg