EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Руски собственици на имоти пристигнаха у нас

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Руски собственици на имоти пристигнаха у нас

mail07:10 | 31.03.2021прегледи 1127 коментарикоментари 0


Първите руснаци, които са собственици на имоти по българското Черноморие пристигнаха в Бургас, съобщиха за TravelNews туроператори. Авиокомпанията S7 Airlines възобнови дейността си и кацна на летище Бургас със 143 пътници на борда, обявиха от летището. Не става въпрос за руски туристи, а основно за собственици на апартаменти и къщи по морето. Засега само те могат да напускат Русия, защото могат да докажат основателна причина за пътуване, обясниха туроператорите. Такава може да бъде наличие на имот в чужбина или по бизнес. От друга страна, Европейският съюз все още не е взел решение дали за предстоящия летен сезон ще допуска руските туристи.

Авиокомпанията S7 Airlines се завърна на летище Бургас след едногодишно прекъсване. Първият полет бе от международното летище Домодедово, Москва. Летището е щастливо да възстанови тази дългоочаквана връзка между Бургас и Москва, експлоатирана от авиокомпанията S7 от 2007 г. През последните 10 години тя е превозили близо 1,5 милиона пътници през летище Бургас, обясниха от оператора.

Тепърва предстои да се види дали ще има редовни полети от морските летища до Русия. Всичко зависи от заетостта в самолетите в двете посоки, подчертаха туроператори.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg