EUR 1.9558
USD 1.8036
CHF 1.9846
GBP 2.2826
CNY 2.4956
you tube
mobile version

Руски сайт критикува Борисов

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Руски сайт критикува Борисов

mail07:00 | 09.05.2013прегледи 624 коментарикоментари 0


Под заглавие "Оставката на правителството на България открива нови перспективи за икономическите отношения на страната" руският сайт moneyjournal.ru, цитиран от БТА, информира, че от Центъра за етнополитически конфликти към Института Европа на Руската академия на науките е излязла информация, че вътрешнобългарските проблеми са започнали след закриването на атомните реактори.
Ръководителят на центъра П. Кандел потвърждава, че по-рано осигуряването на енергия в страната е било стабилно. Интернет изданието припомня протестите в България и последвалата оставка на кабинета на Бойко Борисов. Според руски експерти истинската причина за оставката на правителството на Борисов е била недалновидността на членовете на кабинета в областта на развитието на енергетиката на страната.
Прекалената ориентация към Европа е довела до такива плачевни резултати, посочва интернет изданието. Завеждащият катедра към Висшата школа по икономика Максим Братерский посочи пред онлайн изданието, че политиката на Брюксел е довела до оставката на правителството.
 


Тагове: Борисов, сайт
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4290