EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Руската козметика става популярна в Китай

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Руската козметика става популярна в Китай

mail16:45 | 30.08.2019прегледи 714 коментарикоментари 0


Руската козметика неочаквано бързо набира популярност на китайския пазар, това се доказва от бързия растеж на продажбите, каза в интервю Анна Баришева, представител на първата руска трансгранична платформа за електронна търговия в Китай.
Онлайн платформата, която първоначално се е специализирала в промотирането на руски хранителни продукти в Китай, "с изненада откри голямото търсене на козметични продукти от Русия в Китай", каза източникът, цитиран от РИА Новости.
"Сега растежът на продажбите чрез платформата Matryoshka в общия обем на онлайн и офлайн е 15-20% на месец.

Продажбите на козметика показват по-бърз растеж. Представяме повече от 30 марки. Това са ампулна козметика, това е козметика за грижа за кожата, това е декоративна козметика и хигиенни продукти. Посоката изглежда много привлекателна и все повече нови производители навлизат на китайския пазар ", каза Баришева.
Ръстът в търсенето на руска козметика се дължи на доброто съотношение цена-качество.
„Китай е пазарът, до който всички искат да стигнат, а конкуренцията тук е много ожесточена. Затова китайците все повече купуват руска козметика, свидетелства за изтънчеността и зрелостта на маркетинговата стратегия на производители и доставчици “, заключава Баришева.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg