EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Русия увеличава полети до 8 страни + България

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Русия увеличава полети до 8 страни + България

mail17:06 | 16.07.2021прегледи 2062 коментарикоментари 0


Русия увеличава от 24 юли броя на редовните полети до Австрия, Белгия, България, Унгария, Гърция, Ливан, Хърватия и Етиопия. Това съобщиха от местния оперативен щаб за борба с новата коронавирусна инфекция, предаде ТАСС.
Два полета седмично ще започнат да се изпълняват до Австрия по маршрута Санкт Петербург-Виена. До България ще има седем полета седмично от Санкт Петербург до София и Варна, както и четири от Санкт Петербург до Бургас и един от Екатеринбург до Бургас.
Броят на полетите от Москва до Будапеща (Унгария) ще нарасне до четири на седмица, а от Санкт Петербург до Будапеща - до два. Полетите от Москва до гръцките градове Солун и Ираклион ще станат седем на седмица, а от Москва до Бейрут (Ливан) - три на седмица. Ще има три полета седмично до Хърватия по маршрута Москва-Загреб и пет по маршрутите Москва-Сплит и Москва-Дубровник. Броят на полетите от Москва до Адис Абеба ще увеличи до четири на седмица.
Освен това руският щаб е взел решение да възобнови от 24 юли международните полети от летищата в Архангелск, Новокузнецк и Орск.
Оперативният щаб на Русия препоръчва гражданите да бъдат ваксинирани, преди да летят за чужбина, за да се предпазят от нова коронавирусна инфекция. /БТА


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg