EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Русе - център на е-търговията

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Русе - център на е-търговията

mail15:02 | 07.06.2019прегледи 771 коментарикоментари 0


Русе става център на електронната търговия на Балканите следващия уикенд

Кои са седемте стъпки за изграждане на бизнес с един милион евро оборот, как да създадем печеливш Amazon бизнес през 2019 г., каква е ролята на инфлуенс маркетинга в електронната търговия и ефективен инструмент за продажба ли е той - това са част от темите, които ще се дискутират в рамките на конференцията eCommerce Academy Conference 2019. Събитието ще се проведе на 7 и 8 юни в град Русе и ще събере на едно място български и румънски експерти в сегмента на електронната търговия.

Сред лекторите се открояват Алекс Худицан, основател на Amazonienii, главният изпълнителен директор на 2Performant Дорин Боереску, Маор Амар, съосновател на Triplemars и други международни експерти, които ще обсъдят възможностите за обмяна на опит между българските компании, румънския и сръбския пазар.

Над 30 изложители и над 400 посетители от България, Румъния и други страни се очаква да присъстват на изложението в рамките на форума. Организаторите канят всички желаещи от града и околностите, които имат малък и среден бизнес да дойдат и да се запознаят с електронната търговия и онлайн бизнеса. В рамките на форума ще се проведат уъркшопи, посветени на стартирането на проект в областта на електронната търговия, ще се представят правните и счетоводни аспекти в сектора, както и ролята на социалните мрежи. Все още има малък брой непродадени билети за конферентната част, които могат да бъдат закупени до 05.06.2019 година.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg