EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Румъния: "Метро" прави нова логистична база

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Румъния: "Метро" прави нова логистична база

mail16:40 | 08.11.2018прегледи 848 коментарикоментари 0


Metro Cash & Carry, една от най-големите съвременни търговски групи на румънския пазар, консолидира своите дистрибуторски операции в нов склад в Стефанеси дьо Йос, северно от Букурещ.

Групата наема 58 000 кв.м складови помещения от белгийския логистичен предприемач WdP, което е най-голямата сделка в индустриалния и логистичен сегмент тази година, според консултантската компания за недвижими имоти JLL Romania, която посредничи в сделката.

"Заедно с " Метро " ние разработихме много структурирана  тръжна процедура със строг график, който позволи да се сключи договора само за шест месеца от самото начало. Това беше сложен проект, включващ както зони за контрол на температурата, така и околна среда, като най-голямото предизвикателство беше да се създадат всички детайли за рекордна транзакция от над 58 000 кв. М ", каза Костин Банчич, ръководител на отдел" Индустриален отдел "JLL Румъния.

С този ход Метро се стреми да създаде синергии в рамките на организацията и мрежата от доставчици. Дружеството обръща внимание и на въпроса за работната сила, тъй като индустриалната зона на Запад от Букурещ е изправена пред недостиг на логистични работници, а фирмите, които оперират там, трябва да привлекат хора от 50-60 км, според JLL.

Метро разполага с мрежа от около 30 магазина за суми в Румъния и има оборот от над 1 милиард евро през 2017 година./източник:romania-insider.com


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg