EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Реновира се пътят към лифтова станция Симеоново-Алеко

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Реновира се пътят към лифтова станция Симеоново-Алеко

mail14:15 | 29.10.2019прегледи 639 коментарикоментари 0


Започва изпълнението на проект за инфраструктурни подобрения по пътния участък между Околовръстен път и Първа лифтова станция Симеоново-Алеко. Ремонтът на отсечката се финансира от строително-инвестиционно дружество „Недвижими имоти дивелъпмънтс“, инвеститор на новия жилищен комплекс River Park, и е изцяло подкрепено от кмета на район Витоша – инж. Теодор Петков.

Целта на проекта е подобряване на транспортно-експлоатационните качества на настилката на пътното платно и осигуряване на безопасност на движението и комфорт на пътуващите в участъка. Отсечката осъществява достъпа от околовръстното шосе на София до начална станция на най-дългата пътническа въжена линия у нас и ще улесни всички решили да я ползват, за да прекарат време на Витоша.

Община Витоша и кметът инж. Теодор Петков подпомогнаха начинанието с оглед подобряване на инфраструктурата на жилищния район. Проектът е част от дейностите, които River Park осъществяват за кампанията „Добрият съсед“, целящи да дадат личен пример като жители на една общност в споделена среда.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg