EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Райфайзенбанк стартира кампания Детски депозит

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Райфайзенбанк стартира кампания Детски депозит

mail13:40 | 24.02.2011прегледи 1916 коментарикоментари 0


Райфайзенбанк стартира кампания, в рамките на която при откриването на Детски депозит до края на месец юни 2011 г. клиентите получават подарък детска книжка – “23 български приказки с поука” или “Приказките на баба”. В унисон със старта на кампанията по детския депозит Райфайзенбанк е и генерален спонсор на кампанията на БНТ за избор на любима детска книжка на българите - “Малкото голямо четене”. Детският депозит е предназначен за спестяване на името на дете на възраст до 18 години и може да бъде открит от родители, настойници или трети лица, а крайният срок на действие на депозита е навършването на пълнолетие на детето.
“Кампанията за Детския депозит, която стартираме, предлага на нашите клиенти не само изгоден спестовен продукт, заедно с подарък - детска книжка с любими български приказки; тя е и в унисон със спонсорството на Райфайзенбанк за проекта на Българската национална телевизия "Малкото голямо четене", като част от политиката на банката за подкрепа на значими за обществото ни каузи", коментира Ани Ангелова, изпълнителен директор на Райфайзенбанк.
Минималната сума за откриване на Детски депозит е 100 лева, 50 евро или 50 щатски долари, като годишният лихвен процент възлиза на 6.20% за депозити в лева, 3.70% за депозити в евро и 2.45% за депозити в щатски долари. В края на всяка календарна година лихвата се натрупва към сумата на депозита, което носи на клиента по-висока доходност.Детският депозит се предлага без такси за откриване, довнасяне на каса и теглене на падеж. По Детския депозит може да се довнася по всяко време, включително и от лица, различни от този, който е открил депозита. Довнасянето може да бъде направено на каса, чрез банков превод или чрез системата за онлайн банкиране Райфайзен Онлайн.
При предсрочно прекратяване Детският депозит се олихвява за действителния брой дни с лихвения процент по Детския депозит, съгласно действащия към момента лихвен бюлетин.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4161