EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Райфайзенбанк с постоянна информация за транзакции с карти

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Райфайзенбанк с постоянна информация за транзакции с карти

mail13:44 | 30.11.2009прегледи 1694 коментарикоментари 0


Райфайзенбанк предлага на своите клиенти известяване чрез sms или e-mail за всяка транзакция с тяхна карта.  Притежателите на кредитни карти VISA, MasterCard, BILLA VISA Classic и AVON MasterCard, могат да получават известие чрез sms или e-mail за всяко плащане в търговски обект или интернет, за теглене от банкомат, за разполагаемия кредитен лимит, както и за внесени или преведени средства по картата, дължимата сума по картата, минимална погасителна вноска и срокa за плащане.
Услугата е достъпна 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и се предлага както на български, така и на английски език. По този начин картодържателите ще имат навременна информация и ще могат да следят парите си постоянно.
Годишната такса за услугата SMS/E-mail известяване възлиза на 2.40 лв., като получаването на e-mail известие е без разноски. Допълнително се заплащат 0.12 лв. за всяко sms известие за транзакция/авторизация по карта, както и за внесени или преведени пари. Известяването за размера на минималната погасителна вноска чрез sms или e-mail е без разноски, както е и в момента.
За да активират новата услуга, притежателите на кредитна карта на Райфайзенбанк трябва да подадат заявление в офис на банката.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg