EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Райков: Шефът на АЕЦ "Козлодуй" остава

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Райков: Шефът на АЕЦ "Козлодуй" остава

mail15:15 | 07.05.2013прегледи 603 коментарикоментари 0


Изпълнителният директор на АЕЦ "Козлодуй" Валентин Николов остава на поста си. Това каза министър-председателят Марин Райков на пресконференция след заседание на Министерски съвет на въпрос - дали се очаква изпълнителният директор на АЕЦ „Козлодуй” Валентин Николов да бъде уволнен. На този етап на развитие, аз мога съвсем категорично да кажа, че г-н Николов изпълнява задълженията си по задоволителен начин и аз не разглеждам опцията за неговото отстраняване, уволняване или каквито и да било други мерки срещу него.

„В нито един момент няма промяна в отношението към Николов и начина, по който той изпълнява своите задължения. Нито аз, нито министър Василев, сме имали, в който и да е било момент, намерение да го уволняваме”, посочи Райков.
По думите му - действително е била обсъждана съответна процедура, имаща отношение към конкурса, който може да бъде проведен.
„Оценявам работата му на този етап положително и следващият кабинет ще има възможността също да си формира мнение по темата”, заяви премиерът Марин Райков./Фокус
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg