EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Раздадени бяха юридически награди 2017

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Раздадени бяха юридически награди 2017

mail16:03 | 27.04.2018прегледи 1708 коментарикоментари 0


Адвокатско дружество "Гугушев и Партньори" е най-добрата адвокатска кантора за 2017 г. Това стана ясно по време на церемонията по награждаване на призьорите в десетото издание на конкурса "Юрист на годината". Дружеството се пребори с оспорваната конкуренция в категорията "Кантора на годината" с други три водещи адвокатски компании в страната - "Делойт Лигъл", Камбуров и съдружници и "Захариев и Методиев". Десетата надпревара за юридическите оскари се проведе на 25 април в хотел Хилтън.

Събитието се организира от специализираното списание „Правен свят”, като целта на конкурса е да насърчи професионализма и достойнството в упражняването на правните професии и да посочи изявени професионалисти във всички области на правото, които по един или друг начин са се превърнали в олицетворение на обществено значими морални ценности и успех при упражняване на професията. Благородната надпревара се провежда в шест категории, като победителите във всяка една от тях са - "Юрист на годината" - Петър Николов, "Кантора на годината" - "Гугушев и Партньори", "Нотариус на годината" - Весела Ивчева, "ЧСИ на годината" - Стоян Якимов, "Дело на годината" - "Седем - Осми" АД срещу "Глобъл вижън" ООД и "Млада кантора на годината" -  „Константинова и Ковачева“.

Различното през тази година, спрямо предходните е, че по повод на кръглата годишнина от създаването на конкурса, организаторите дадоха възможност на граждани да номинират и гласуват за победител във всяка една от категориите. Финалистите в отделните категории са избрани сред 170 постъпили номинации.

 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4153