EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Пътните камери в Интернет

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Пътните камери в Интернет

mail07:15 | 26.06.2013прегледи 452 коментарикоментари 0


Създава се нова организация за работата на „Пътна полиция – КАТ”, съобщи пресцентърът на МВР. Разположението на автопатрулите и техническите средства за контрол на безопасността на движението да е предшествано от анализ на риска от произшествия, предвижда организацията. В срок от два месеца да бъде направен преглед на всички ограничения, включително на тези за максимално допустими скорости, като се обсъди евентуално премахване или преразглеждане на ненужно рестриктивните.
Отново в двумесечен срок на страницата на МВР в Интернет да бъде публикувано разположението на стационарните технически средства за контрол на безопасността на движението, както и местата, където ще се разполагат мобилни устройства.
Акцент в новия подход ще бъде превенцията на тежките инциденти, а основната му цел – водачите да бъдат предупреждавани и предпазвани от рисковете на пътя. Основен критерий за оценка на дейността на служителите от „Пътна полиция – КАТ“ ще бъде намаляването на пътно-транспортните произшествия, на загиналите и ранените.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg