EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Първата релакс зона за служители в марокански стил

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Първата релакс зона за служители в марокански стил

mail13:00 | 28.09.2010прегледи 1351 коментарикоментари 0


Отвори врати първата по рода си у нас релакс зона за служители в марокански стил. Тя беше открита в новия софийски офис на една от най-големите аутсорсинг компании в Източна Европа - Call Point New Europe, по повод 6-годишнината на компанията. Релакс зоната бе пазена в тайна от служителите в продължение на 56 дни, за да бъде изненада за рождения ден на кол центъра.
„Целта на това не толкова типично за един офис помещение е да има повече място за пълноценна почивка на хората, те да могат да релаксират в приятна и различна атмосфера - с приглушена светлина, екзотичен интериор, музика и чай", коментира Филип Угринов, изпълнителен директор на Call Point.
„Мисля, че примерът на световноизвестни компании като Google и Facebook да се грижат за комфорта на служителите си като им създават нетрадиционни офис пространства с рибарски лодки и юрти например, започва да навлиза и у нас."
Само през 2010 г. CallPoint назначи 225 нови служители. В момента броят на хората, които работят в 3-те офиса, в София, Пловдив и Букурещ, е 700.
До края на 2010 г. плановете на аутсорсинг компанията са да спечели нови проекти, които да осигурят работа на още 250 нови специалисти.

 

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg